Priser


Vi erbjuder olika typer av lektioner så att det ska passa alla som vill rida hos oss, oavsett ålder och kunskapsnivå. För att hitta rätt grupp just för dig kontakta oss. Skapa ett konto på Hippocrates och ställ dig sedan i vår kö. När du gjort det kommer du att bli kontaktad när vi har passande plats. Skriv även in någon rad om ev förkunskaper i din köanmälan.


Du betalar för en termin åt gången. Varje termin har ca 19-25 tillfällen beroende på vilken dag du rider och om det är höst- eller vårtermin. Du har möjlighet till delbetalning via Hippocrates, förutsatt att du startar vid terminens början.


LEKTION

PRIS

SENIOR

HT -24


Lektion 60 min varav ridning ca 45 min(B-C)

357kr


Lektion 60 min (D-F)

386kr


Lektion inriktningsgrupp

433kr


Specialdressyr

489kr

Medlemsavgift - gäller hela år 2024

500kr

JUNIOR

Hästlekis, lektion 30 min (från 6 år)

192kr

Lektion 60 min varav ridning ca 45 min (A-D)

281kr


Lektion 60 min (E-F)

305kr

Lektion inriktningsgrupp

343kr

Medlemsavgift - gäller hela år 2024

360kr

PRIVAT-

LEKTIONER

Lektionstiden är den tid man disponerar hästen inklusive upp och avsittning.

Lektion 45 min enskild

778kr

Lektion 45 min två personer

637kr/pers

Lektion 45 min tre personer

551kr/pers


Lektionstyp och pris per lektion gäller Höstterminen 2024

Med reservation för förändringar

NIVÅINDELNING

Vårt nivåsystem och utbildningsplan innefattar nivåer från helt nybörjare till avancerad ridning. Nivåsystemet är uppbyggt efter Svenska Ridsportförbundets märkessystem och vår egen beprövade erfarenhet. Du kan läsa mer om de olika  nivåerna här.


JUNIOR/SENIOR

Man kan börja rida hos oss som junior från det att man är ca 6 år.

Som senior räknas den som har fyllt 18 år.INRIKTNINGSGRUPPER

För den som vill fokusera mer på en specifik disciplin, hoppning, dressyr eller både och, finns det möjlighet att välja en inriktningsgrupp. Dessa kan man endast rida i utöver sin ordinarie ridgrupp.MEDLEMSAVGIFT I LINKÖPINGS FÄLTRITTKLUBB

Alla våra elever ska vara medlemmar i Linköpings Fältrittklubb. Medlemsavgiften faktureras årsvis tillsammans med ridavgift, alternativt köps av kund direkt i Hippocrates. Du kan läsa mer om ditt medlemskap på Linköpings Fältrittklubbs hemsida.PRIVATLEKTIONER


Vi erbjuder privatlektioner för dig med egen häst och för dig som önkskar rida på en av våra hästar. Vi anpassar nivån och innehållet efter dina behov och önskemål.


BOKNING

Du bokar din privatlektion genom att logga in på Hippocrates och anmäla dig på de utlagda tiderna under rubriken "Ridskolans aktiviteter".

Vi håller enskilda privatlektioner i dressyr, markarbete och uteritter.

Privatlektionerna faktureras via din mailadress. 

Är ni fler som vill rida privatlektion tillsammans? Anmäl då en person på den utlagda tiden och skicka sedan ett mail till ansvarig ridlärare. För att komma till kontaktsidan, klicka härAVBOKNING

Skall ske minst 24 timmar innna ridlektionen direkt till den ridlärare man bokat tiden med. Om avbokning inte sker så faktureras man för lektionen.